Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta
Log in

U sklopu projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' održana druga po redu radionica "Analiza rada zaposlenica".

  • Published in Vijesti

U ponedjeljak, 11. ožujka 2019., u sklopu projekta 'Ruke pomoći u Cetinskoj krajini' u prostorijama Gradskog društva Crvenog Križa održana je radionica 'Analiza rada zaposlenica'.

Ova radionica se u sklopu projekta održava po drugi puta a na njoj su se izmjenjivala iskustva u radu s krajnjim korisnicima projekta. Poseban fokus stavljen je na rješavanje nekih situacija i problema s kojima se njegovateljice susreću te su one ovom prilikom dobile preporuke za poboljšanje podrške i usluge u svom radu. Zbog posebnosti posla kojim se njegovateljice bave te specifičnih poteškoća i pitanja s kojima se susreću, da bi se osigurala što kvalitetnija pomoć krajnjim korisnicima ova radionica će se održavati svaka četiri mjeseca za vrijeme trajanja radnog odnosa žena.

U razgovoru je također istaknuto kako su povratne informacije od krajnjih korisnika projekta izrazito pozitivne, korisnici su zadovoljni radom njegovateljica te nemaju zamjerki a za kraj radionice upriličen je domjenak za sve prisutne.

Podsjećamo, projekt je osposobio 34 pripadnice ciljanih skupina za zanimanje njegovateljice, koje će 24 mjeseca pružati usluge korisnicima - osobama starije životne dobi, osobama u nepovoljnom položaju ili osobama s invaliditetom s naglaskom na hrvatske branitelje.

Projekt doprinosi ublažavanju posljedice njihove drugotrajne nezaposlenosti i riziku od siromaštva a krajnji korisnici povećavaju razinu kvalitete života.

ORIGINAL ČLANAK:

Last modified onSrijeda, 19 Lipanj 2019 11:37
Parse error in downloaded data
Banner 468 x 60 px