Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta
Log in

U sklopu projekta "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini" održava se radionica "Psihologijska podrška njegovateljicama"

  • Published in Vijesti

U sklopu projekta "Ruke pomoći u Cetinskoj krajini" održava se radionica "Psihologijska podrška njegovateljicama"

Mjesto održavanja: Braniteljska socijalno-radna zadruga DALMATIA RURALIS Vrijeme: 17. lipnja 2019. godine (PONEDJELJAK) u 10 i 12 sati

Cilj projekta jest osnažiti i unaprijediti radni potencijal teže zapošljivih žena u Cetinskoj krajini čime će ublažiti posljedice njihove nezaposlenosti i rizika od siromaštva, a u svrhu kvalitetnijeg rada u sklopu projekta se održava radionica pod nazivom 'Psihologijska podrška njegovateljicama'.

Ova radionica se održava peti puta a ukupno će se održati 12 ovakvih radionica za vrijeme trajanja radnog odnosa žena, dakle svako 2 mjeseca će imati susrete psihosocijalne podrške (u dvije grupe) kako bi se osnažile i motivirale za rad za što će biti angažiran stručnjak.

Podsjećamo, projekt je osposobio 34 pripadnice ciljanih skupina za zanimanje njegovateljice, koje će 24 mjeseca pružati usluge korisnicima - osobama starije životne dobi, osobama u nepovoljnom položaju ili osobama s invaliditetom s naglaskom na hrvatske branitelje. Projekt doprinosi ublažavanju posljedice njihove drugotrajne nezaposlenosti i riziku od siromaštva a krajnji korisnici povećavaju razinu kvalitete života.

ORIGINAL ČLANAK:

Last modified onPonedjeljak, 17 Lipanj 2019 12:52
Parse error in downloaded data
Banner 468 x 60 px